ЭФИРНІ МАСЛА

Image

АРОМАЕРОТИКА

АРОМАЭРОТИКА

АРОМАПСИХОЛОГІЯ

АРОМАЭРОТИКА

АРОМАТЕРАПІЯ

АРОМАЭРОТИКА

АРОМАКУЛИНАРІЯ

Image

АРОМА-АРТ-ТЕРАПІЯ

АРОМАЭРОТИКА

АРОМАТНИЙ ВІДЕОБЛОГ

Image

ПІДПИСАТИСЯ НА НОВИНИ

ЭФИРНІ МАСЛА

Image

АРОМАЕРОТИКА

АРОМАЭРОТИКА

АРОМАПСИХОЛОГІЯ

АРОМАЭРОТИКА

АРОМАТЕРАПІЯ

АРОМАЭРОТИКА

АРОМАКУЛИНАРІЯ

Image

АРОМА-АРТ-ТЕРАПІЯ

АРОМАЭРОТИКА

КАЖДЫЙ ДОЛЖЕН ДЕЛАТЬ ТО, ЧТО МОЖЕТ

Шановні мої Друзі!

З радістю повідомляю, що «СОНЕЧКО В ДОЛОНЬКАХ» - благодійний проект рівненського Клубу Успішних Людей, який я маю честь очолювати, продовжується і розпочинає новий сезон в дещо в новому форматі.sonechko copy

Тепер ми спрямовуємо свої зусилля не тільки на діток з Тучинської школи-інтернату, з якими щиро дружимо вже три роки, а разом з ними і їхніми педагогами – на підтримку наших захисників, від яких зараз залежить наше спільне майбутнє. Ми подаруємо саме їм сонечки із дитячих долоньок.

Протягом вересня-жовтня заплановане наступне:

1. Діти на уроках напишуть листи і малюють малюнки для солдатів на сході.

2. На наших традиційних майстер-класах ми разом з ними виготовимо маленькі патріотичні подарунки, які передамо у зону воєнних дій.

3. В жовтні у центрі Рівного разом з нашим вірним партнером – рестораном «Шкварочка» проведемо благодійний ярмарок, на якому будемо продавати рівнянам чудові рукодільні вироби, зроблені дітками, вчителями, майстрами і майстринями, а також усіма бажаючими, хто захоче долучитись до нашого проекту. А отримані кошти передамо на реальні потреби наших захисників.

Наш досвід проведення благодійної акції минулого року був дуже вдалим, тому ми з великим оптимізмом розпочинаємо підготовку.

Будемо раді і вдячні, якщо ви підтримаєте нас у будь-який зручний для вас спосіб.

 

Ось так ми проводили свою першу благодійну акцію.

 

Мої контакти: 0673630360, 0505800060, Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.

Ну, власне, це саме те, чим буду активно займатись найближчі півтора місяці.

Добавить комментарий