ЭФИРНІ МАСЛА

Image

АРОМАЕРОТИКА

АРОМАЭРОТИКА

АРОМАПСИХОЛОГІЯ

АРОМАЭРОТИКА

АРОМАТЕРАПІЯ

АРОМАЭРОТИКА

АРОМАКУЛИНАРІЯ

Image

АРОМА-АРТ-ТЕРАПІЯ

АРОМАЭРОТИКА

АРОМАТНИЙ ВІДЕОБЛОГ

Image

ПІДПИСАТИСЯ НА НОВИНИ

ЭФИРНІ МАСЛА

Image

АРОМАЕРОТИКА

АРОМАЭРОТИКА

АРОМАПСИХОЛОГІЯ

АРОМАЭРОТИКА

АРОМАТЕРАПІЯ

АРОМАЭРОТИКА

АРОМАКУЛИНАРІЯ

Image

АРОМА-АРТ-ТЕРАПІЯ

АРОМАЭРОТИКА

ОТЗЫВЫ ЧИТАТЕЛЕЙ О КНИГЕ ОБ АНГЕЛАХ

21432899 1568207129925125 2220833345215227697 nЛеся Одинець

Помічати людей, деталі - це поширене хоббі, проте так майстерно переносити це у текст - талант. Цікаво, глибоко, образно. Таких творів, ой, як не вистачає сучасному світу.

Дуже сподобалось!

Зурла Лоци

Очень хорошо Вы написали. И душевно, и философия есть. И мастерство рассказчика.
Ваша проза всегда радует. Хороший грамотный текст. Позитивный подтекст. Всегда чувствуешь при чтении какую-то необъяснимую радость и теплоту. Вы описываете всегда доброту не с кулаками, но действенную, доброту-экшн, призывающую созидать.

Shinha

Чудові сюжети. Гарна мова. Цікаво, пізнавально, повчально...

Плахтина Олена

Такі події, напевне, можуть відбутися в кожному житті. Хтось один раз загубивши, буде цінувати і берегти все своє життя, хтось взагалі нічого не зрозуміє... Але питання не в тому чому ми губимо, питання, чи вміємо шукати. Дякуючи Ангелам чи інтуіції, ми можемо віднайти у натовпі когось, хто потребує нашої допомоги, можемо віднайти рідну душу, не розуміючи, інколи, що кожний такий крок, допомагає нам віднайти нас самих...

Анна Креславская

Я уже после первого рассказа хотела поставить вам высшие звёзды. А когда добралась до конца - получила в этом стопроцентную гарантию. 

Элина Данилина

Прочла с большим интересом! Красивая и настоящая проза! Очень замечательно и талантливо написано! Очень понравилось! Браво! Рекомендую!

Наталья Пашинская

С большим удовольствием читаю твои Звуки. Замечательнейший слог, прекрасные описания, интересные образы! Олечка, обязательно находи время и издавай книгу!

Юлия Попова-Николаева

Браво... плачу... искренне! Мне удалось представить и прожить... Думаю, не только мне.

Людмила Маслій

Дійсно - до сліз! Щиро дякую за Ваш талант, Олю! Можливо, хтось упізнає себе... Дай, БОЖЕ, нам усім мудрості та любові...

Майя Куліда

Льолічка, ти таааак написала, що я відчула, ніби там була з тобою.... дякую: )) дуже надихаюче:))) ...піду втілю шматочок своєї мрії:)))

Аліна Якубовська

Читала і сміялась, і плакала одночасно. Вмієш ти, Олю, зачепити струнки моєї душі. Дякую. Я впізнала рідне місто, а також усіх дивних персонажів. Просто тепер буду дивитись на них з добром, бо це дійсно живі люди, з особистими історіями, долями, переживаннями. І вони також мають місце бути.

Ольга Ігнатьєва

Переживаю всі описані почуття ніби сама перенеслась у той жах. Плачу, Олічка, захоплююсь тобою і твоїм вмінням відчувати і донести. Дякую тобі за твою щирість та небайдужість.

Тетяна

Пані Ольго! Захоплююсь Вашою творчістю написанням ось таких життєвих оповідань! "Мурашки" по тілу, дуже зворушливо, і головне - все правда, правда життя! Дуже часто ми не звертаємо увагу, не поспішаємо робить добро, але ж завтра може бути вже пізно...

Ирина

Рыдаю... Слов нет... Благодарю за напоминание, что по-настоящему ценно и значимо в нашей жизни...

Олена Плахтина

Поки читала, щеміла душа, і туга горло розпирала, адже це звичайна людська мужність, в якій мало хто може собі признатися... Дякую Ольго! Серце тішиться згадуючи про такі Дари!!!

Вла Рин

Всім читати! Щоб цінували життя!

Елена Баланенко

Очень тёплый и добрый рассказ. Прочла его сидя на работе, под звук дождя... Теперь на душе стало теплее. Спасибо Вам за этот звук, и свет, что он принёс. :-)

Марина

Прочитала, геть до мурашок дійшло... переживала, щоб все добре скінчилось! Дякую! Мені дуже сподобалось!

Зурла Лоци

Зачитался, однако. Начало шокирующее. Экшн, одним словом. Штурм унд дранг целый.
)))))))))))))))))

Иришенька Лазур

Очень эмоционально и красочно!

Ирина Власенко

Захватывающий рассказ, с удовольствием читала и переживала за героиню. Отлично написано! Спасибо за удовольствие!

Алина

Спасибо! Даже на вердце посветлело!

Олеся Дивосил

Світло, гарно, тепло…

Анна Креславская

Замечательный рассказ о приключениях путешественников. Получила удовольствие от ваших рассказов, как всегда. 

Владимир

Оригинальный сюжет. Браво! Мои Аплодисменты!!!!!!

Елена Баланенко

Ваше перо, как и прежде пишет легко и непринужденно. Жаль что жизнь именно так поступает с людьми, хотя мы сами и есть жизнь, мы её творцы, по большому счёту.

Вла Рин

Просто дивовижна розповідь! Спасибі Вам, шановна землячко за творчість. Браво!!!

Олена Плахтина

Дякую, дуже хвилююче, неймовірної глибини, як сама життєва мудрість, мудрість серця жіночого, її логікою не пояснити, вона вище розумностей. Так просто намалювати картину сили Духу материнського, як важко прожити з гідністю, і "не очерствіти". Написано чудово, просто чудово, молодець Ольго!!!!

Елена Новачук

Ты ж моя умничка! Нет, наша общая. Опять читала тебя на одном дыхании! А у меня была уверенность в том, что все пройдет очень хорошо, так оно и получилось. Не зря ты попала в Киев в день, когда Ангелы вышли на прогулку. 

Юлія Голубєва28276727 1497863903673373 7435206409441970617 n

Добрі книги, як і добрі люди, можуть підняти до неба, надихнути, порадити, допомогти, розвеселити, заспокоїти, додати сил, поговорити з тобою... 

Для мене доброю є книга, яка не залишає байдужими мої мізки, моє серце, моє єство.

Гарною є книга не лише через красномовність та витонченість слів, але її чудово прикрашає глибина смислів, безмежність думок, шаленство ідей.

От і книгу пані Ольги я щодня читаю невеликими ковточками, як то каву, щоб збадьоритися та пробудитися від втоми та буденності; як то холодну джерельну воду, щоб освіжити розум, остудити почуття; як то свіжовижатий фреш, щоб зарядитися енергією та емоціями; як то ароматний чай, щоб зігрітися теплими розповідями, теплими словами у холодні дні життя...

"День, коли Ангели виходять на прогулянку" є доброю та гарною книгою. Раджу, Друзі! Придбати можна безпосередньо в авторки, або ж дам почитати свою (уже формую чергу)))

Марина Николайчук

Добрый вечер Оля! Хочу сказать слова благодарности за книгу. Читаю каждый вечер новую историю,все представляю как наяву...  Но особенно понравилась история "По вірі вашій". Тронуло... Спасибо!!!!

Оксана Дубковская

Эта книга безумно захватывающая, с первой строчки, она ВОЛШЕБНАЯ, другого слова просто не найти!!!!!!

Татьяна Юрах

Я прочла обе Ваши книги, они невероятны!Я просто не смогла оторваться, пока не дочитала до конца.
Пишите, Ваши книги - как глоток свежего воздуха.
Мне очень-очень понравились!

31356907 1558297927629970 5767534964153253888 nІрина Грицюнь

Книга, наповнена дивною інтригою! Кожна новела закінчується незвичайним і несподіваним для мене фіналом. Як на мене, вона і написана самими Ангелами))!
Навкруги багато Див, на які люди просто не звертають уваги...
Прояв байдужості чи можливо, небажання брати відповідальність за свої обов'язки, за своє життя. "А что я могу сделать?", фраза, яка залишилася досі в пам'яті...

Всі історії заставляють замислитись над їхнім сюжетом, проаналізувати "чому так?" і взяти певний урок для себе...
А ще, особисто для мене, кожна новела - це нова Подорож!!!

Подорож в минуле, в приємні спогади дитинства і звісно, подорож в майбутнє, але уже із новими знаннями...

Ольга Ігнатьєва

Час летить невпинно… Постійно потрібно кудись поспішати, щось зробити, комусь дзвонити… Хочеться тиші… Взяти до рук глянцеву книжечку "День, когда Ангелы выходят на прогулку” Ольги Лук'янової і поринути в емоції… Насолоджуюсь кожним аркушем, переживаю історії разом з героями новел.

Радію, захоплююсь, дивуюсь, обдумую, спостерігаю, співпереживаю, зачаровуюсь, завмираю, люблю, сумую, боюсь, плачу, чекаю, відкриваю, зачаровуюсь, сміюсь, насолоджуюсь!!!! Стільки переживань в одній книзі, таких справжніх, таких щирих, життєвих, реальних.

Моя душа насолоджується. Кажуть, що душу можна почути. Підтверджую, - можна!!! У мене це виходить тоді, коли читаю Оліну книжку «Про Ангелів». Саме в ті хвилини, коли читаю – моя душа зі мною розмовляє, тихенько, пошепки…

Хочете спробувати?!!! Тоді читайте і ви…. Оліну книжку «Про Ангелів».

Марина Свист

Люблю читати, але зараз вся література, яка потрапляє до рук32953121 2564184676980308 8874886366211604480 n - це або про навчання чи саморозвиток, або про роботу.

Від цього часто втомлюєшся, але Олюня твоя кнгига - "День, коли Янголи виходять на прогулянку" - саме те, що для душі!!!

Це як створювати серіал в себе в голові, уявляти реалістичних героїв, які живуть тут і зараз, в одному місті чи навіть будинку. І з ними відбуваються ситуації, які можуть бути з ким завгодно.

Легка, неймовірно цікава та ЖИВА книга.
Всім кому рекомендувала та дала почитати - залишились у захваті!
Хочеться продовження історій та ще нові пригоди таких цікавих персонажів.
Коли читала, то і сміялас,ь і плакала, і страшенно переживала, особливо за дідусів.

Благодар40592215 1809274952521613 9016575073858879488 nую за твій неймовірний талант ТАК писати.
І прошу, не зупиняйся, нехай ця художня книга буде першою у твоїй персональній шафі народжених тобою книжок, та відкриє шлях не тільки новим книгам, а навіть романам та трилогіям!

Илона Александровна

Оля, я Вам очень Благодарна, за такой Волшебный подарок!

Читая эту книгу, я испытала столько Чувств и Эмоций, даже не описать словами. Моментами я плакала, а моментами Улыбалась. Я сопереживала с каждым героем, его Историю Жизни. В который раз убедилась, что Ангелы Рядом, они Вокруг нас.

Люблю Вас!!!

Оксана Околот40042904 2179888619003856 3146699594616799232 n

Мы всегда куда-то спешим, накапливая сотни неоконченных дел, недослушанных людей, недодуманных мыслей...

У каждого есть своя история, свой урок и неизменно свои чудеса и Ангелы-хранители.
Благодарю за добрые истории настоящих людей, в жизни которых всегда есть время для волшебства...

Елена Хотенко

Устал ты, голоден ли, несчастен ли,- все не важно. Пришёл в этот мир творцом - твори. И никаких отговорок! ... (отрывок из книги моей подруги  Ольги «День, когда ангелы выходят на прогулку»).

Мы все творцы своей жизни и событий. И это осознание даёт силы к движению. В любую погоду и в любом душевном состоянии. А ещё вокруг меня люди, которые меня любят, и которых я люблю. И все они талантливые , кто в чем! Прекрасно жить в таком окружении))).

Книги моей подруги обязательны к прочтению (особенно «Чудесные ароматы и ароматные чудеса»)

Во-первых: в некоторых историях Я- героиня!

Во-вторых: это интересно!

А в-третих: вагон полезной информации!

Полезной осени, вам друзья!

Добавить комментарий

Комментарии  

Юлія Голубєва
# Юлія Голубєва 18.09.2017 07:32
Добрі книги, як і добрі люди, можуть підняти до неба, надихнути, порадити, допомогти, розвеселити, заспокоїти, додати сил, поговорити з тобою...

Для мене доброю є книга, яка не залишає байдужими мої мізки, моє серце, моє єство.

Гарною є книга не лише через красномовність та витонченість слів, але її чудово прикрашає глибина смислів, безмежність думок, шаленство ідей.

От і книгу пані Ольги я щодня читаю невеликими ковточками, як то каву, щоб збадьоритися та пробудитися від втоми та буденності; як то холодну джерельну воду, щоб освіжити розум, остудити почуття; як то свіжовижатий фреш, щоб зарядитися енергією та емоціями; як то ароматний чай, щоб зігрітися теплими розповідями, теплими словами у холодні дні життя...

"День, коли Ангели виходять на прогулянку" є доброю та гарною книгою. Раджу, Друзі! Придбати можна безпосередньо в авторки, або ж дам почитати свою (уже формую чергу))))
Ответить
Оксана Дубковская
# Оксана Дубковская 12.10.2017 08:36
Эта книга безумно захватывающая, с первой строчки, она ВОЛШЕБНАЯ, другого слова просто не найти!!!!!!
Ответить
Ірина Грицюнь
# Ірина Грицюнь 27.04.2018 06:41
Книга, наповнена дивною інтригою! Кожна новела закінчується незвичайним і несподіваним для мене фіналом. Як на мене, вона і написана самими Ангелами))!
Навкруги багато Див, на які люди просто не звертають уваги...

Прояв байдужості чи можливо, небажання брати відповідальніст ь за свої обов'язки, за своє життя. "А что я могу сделать?", фраза, яка залишилася досі в пам'яті...

Всі історії заставляють замислитись над їхнім сюжетом, проаналізувати "чому так?" і взяти певний урок для себе...
А ще, особисто для мене, кожна новела - це нова Подорож!!!

Подорож в минуле, в приємні спогади дитинства і звісно, подорож в майбутнє, але уже із новими знаннями...
Ответить
Ольга Ігнатьєва
# Ольга Ігнатьєва 27.05.2018 14:38
Час летить невпинно… Постійно потрібно кудись поспішати, щось зробити, комусь дзвонити… Хочеться тиші… Взяти до рук глянцеву книжечку @День, когда Ангелы выходят на прогулку” Ольги Лук'янової і поринути в емоції… Насолоджуюсь кожним аркушем, переживаю історії разом з героями новел.

Радію, захоплююсь, дивуюсь, обдумую, спостерігаю, співпереживаю, зачаровуюсь, завмираю, люблю, сумую, боюсь, плачу, чекаю, відкриваю, зачаровуюсь, сміюсь, насолоджуюсь!!! ! Стільки переживань в одній книзі, таких справжніх, таких щирих, життєвих, реальних.

Моя душа насолоджується. Кажуть, що душу можна почути. Підтверджую, - можна!!! У мене це виходить тоді, коли читаю Оліну книжку «Про Ангелів». Саме в ті хвилини, коли читаю – моя душа зі мною розмовляє, тихенько, пошепки…

Хочете спробувати?!!! Тоді читайте і ви…. Оліну книжку «Про Ангелів».
Ответить
Марина Свист
# Марина Свист 27.05.2018 14:42
Люблю читати, але зараз вся література, яка потрапляє до рук - це або про навчання чи саморозвиток, або про роботу.

Від цього часто втомлюєшся, але Олюня твоя кнгига - "День, коли Янголи виходять на прогулянку" - саме те, що для душі!!!

Це як створювати серіал в себе в голові, уявляти реалістичних героїв, які живуть тут і зараз, в одному місті чи навіть будинку. І з ними відбуваються ситуації, які можуть бути з ким завгодно.

Легка, неймовірно цікава та ЖИВА книга.
Всім кому рекомендувала та дала почитати - залишились у захваті!
Хочеться продовження історій та ще нові пригоди таких цікавих персонажів.
Коли читала, то і сміялас,ь і плакала, і страшенно переживала, особливо за дідусів.

Благодарую за твій неймовірний талант ТАК писати.
І прошу, не зупиняйся, нехай ця художня книга буде першою у твоїй персональній шафі народжених тобою книжок, та відкриє шлях не тільки новим книгам, а навіть романам та трилогіям!
Ответить
Ірина Максименко
# Ірина Максименко 27.05.2018 14:58
Дякую Вам, Олічка! Книжка бомбезна, я можу сміливо повторити відгук Маринки, підписавшись під кожним словом)
Ответить