ЭФИРНІ МАСЛА

Image

АРОМАЕРОТИКА

АРОМАЭРОТИКА

АРОМАПСИХОЛОГІЯ

АРОМАЭРОТИКА

АРОМАТЕРАПІЯ

АРОМАЭРОТИКА

АРОМАКУЛИНАРІЯ

Image

АРОМА-АРТ-ТЕРАПІЯ

АРОМАЭРОТИКА

АРОМАТНИЙ ВІДЕОБЛОГ

Image

ПІДПИСАТИСЯ НА НОВИНИ

ЭФИРНІ МАСЛА

Image

АРОМАЕРОТИКА

АРОМАЭРОТИКА

АРОМАПСИХОЛОГІЯ

АРОМАЭРОТИКА

АРОМАТЕРАПІЯ

АРОМАЭРОТИКА

АРОМАКУЛИНАРІЯ

Image

АРОМА-АРТ-ТЕРАПІЯ

АРОМАЭРОТИКА

Ароматная аптечка на лето. Отдых без проблем. Вебинар

Добавить комментарий

Комментарии  

Cветлана Галанская
# Cветлана Галанская 05.06.2017 11:06
Вчера буквально посмотрела ваш вебинар "Аптечка к лету". И уже сегодня мне пригодилась эта информация. Спасибо, дорогая Ольга.
Ответить
Марина Астапчик
# Марина Астапчик 05.06.2017 11:07
Ничего лишнего и все по делу! Ольга, благодарю Вас за кладезь знаний.
Ответить
Елена Шамина
# Елена Шамина 05.06.2017 11:18
Ольга спасибо за вебинар!!! Что-то узнала новое, что-то повторила? и вспомнила то, что забыла))) очень полезная встреча)))
Ответить
Наталія Себа
# Наталія Себа 27.05.2018 19:02
Є в житті такі речі, коли без них вже не уявляєш свого життя ! Люблю брати з собою в подорожі ці неймовірні маселка ! Кожного разу переконуюсь, що вони творять чудеса! Поділюсь своєю історією, можливо для когось вона буде доречна і помічна. Все ніби добре, довгоочікувана відпустка , поїздка за кордон в улюблені ОАЄ , океан, сонечко, валізи збираємо і радіємо подумки, нарешті! І тут ... упс, приходить дитина з садочка, вночі піднімається температура 39,5, пронос, і так до самісінького ранку.

Що може зробити мама, мама, яка обожнює Вівасан? Правильно мислити і діяти. Цілу ніч я давала дитині пити, додавала маселка по крапельці фенхелю, лимона, апельсинки, і по 2 кісточок грейпфрута, кожних 2-3 години.

Зранку здали аналіз крові, кишкова інфекція підтвердилась. Зателефонувала Олі, вона мене заспокоїла, і порадила не зупинятись в тому ж дусі продовжувати, тут же привезли артишок .

Поки їхали до Києва, дитина рвала цілу дорогу, я ж трималась? як могла. Чоловік наполягав купити антибіотики, і в аеропорту наполяг без них не летіти. Я заспокоювала, що все буде добре, потрібно час! В аптеці не було того, що прописав лікар. І тут я зрозуміла, я все правильно роблю! Не була б я фея.
В літаку дитина поспала, приїхали в готель і дитина сказала, що животик не болить дуууже хоче їсти. Це був найкращий початок відпустки! Все нормалізувалось в той же день! І ми щасливі і здорові насолоджувались сонечком і океаном, набирались вражень! Отака вона Божа аптечка ці неймовірні маселка! Дякую, Олюню!
Ответить